Iedereen kent de term paardenfluisteren, maar geen mens fluistert écht met een paard als communicatiemiddel. Het draait om energie, lichaamstaal en leiderschap. Klinkt als zware kost, maar iedereen is in staat om een connectie te maken met een paard en dat is super gaaf!

Klaar voor een onthullende ervaring? Ontdek de Workshop Paardencoaching individueel of in groepsverband.

Workshop Paardencoaching

De workshop is gericht op het vergroten van de kwaliteit van je non-verbale communicatie. Verbinding, inlevingsgevoel en leiding geven zijn thema’s die op een positieve en constructieve manier door de paarden van Peerdegrut aan het licht gebracht worden. Nadat onze ervaren Peerdensmoezers je verteld hebben over het gedrag van paarden en hoe je ze dient te benaderen, probeer je het vertrouwen van het paard te winnen. Daarna komt de kracht en energie van jouw lichaamstaal aan bod om met het paard te ‘fluuster’n’.

Wat kan je verwachten?

Het concept paardencoaching klinkt erg abstract. Dit komt voornamelijk omdat het lastig is om uit te leggen. Ieder persoon ervaart het anders en trekt er zijn eigen leringen uit. Bij Peerdegrut richten we ons op het aanbieden van een bijzondere ervaring met een paard. De workshop wordt dan ook gegeven met een goede portie humor en het streven is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan!

Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden en er wordt niet op het paard gereden. Je veiligheid staat altijd voorop.

Voor wie?

Deze workshop bieden we zowel individueel als in groepsverband aan. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een origineel en leuk uitje met vriendinnen, familie of collega’s? Of wil je een origineel cadeautje geven aan een vriend/vriendin? Dan heten wij jullie graag welkom bij Peerdegrut Equicoaching in Anloo, liggend in het  Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa.

Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd? Hartstikke leuk! Aangezien iedere aanvraag anders is willen we je vragen om contact op te nemen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. We staan je bij vragen graag te woord!


Meer informatie