Iedereen kent de term paardenfluisteren, maar geen mens fluistert écht met een paard als communicatiemiddel. Het draait om energie, lichaamstaal en leiderschap. Klinkt als zware kost, maar iedereen is in staat om een connectie te maken met een paard en dat is super gaaf!

Klaar voor een onthullende ervaring? Ontdek de Workshop Paardencoaching individueel of in groepsverband.

Workshop Paardencoaching

Kun jij (laten) horen wat er niet wordt gezegd?

Deze workshop is gericht op het bewustworden en mogelijk vergroten van je non-verbale kwaliteiten. Paarden zijn uitermate geschikt om hiermee te oefenen op een leuke en constructieve manier. Deze zeer gevoelige wezens kunnen geen Nederlands praten maar kunnen je zonder dat je spreekt wel degelijk verstaan.

Verbinding, inlevingsgevoel en leidinggeven zijn thema’s die op een positieve en constructieve manier door de paarden van Peerdegrut aan het licht gebracht worden. Daarnaast komt de kracht en energie van jouw lichaamstaal aan bod om met het paard te ‘fluuster’n’.

Paardencoaching Ieder persoon ervaart het anders en trekt er zijn eigen leringen uit. Bij Peerdegrut richten we ons op het aanbieden van een bijzondere ervaring met een paard. De workshop wordt dan ook gegeven met een goede portie humor en het streven is om iedereen met een voldaan gevoel naar huis te laten gaan!

Je hoeft geen ervaring te hebben met paarden en er wordt niet op het paard gereden. Je veiligheid staat altijd voorop.

Voor wie?

Deze workshop bieden we zowel individueel als in klein groepsverband aan. Als bijvoorbeeld een origineel en leuk uitje met vriendinnen, familie of collega’s.
Of juist als een bijzonder cadeautje aan een vriend/vriendin.
Wij heten jullie graag welkom bij Peerdegrut Equicoaching in Anloo, liggend in het  Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa.

Neem contact op!

Ben je geïnteresseerd? Hartstikke leuk! Aangezien iedere aanvraag anders is willen we je vragen om contact op te nemen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. We staan je bij vragen graag te woord!


Meer informatie