Mennen; een hele belevenis

Susan Oldenbeuving (Suus) en  Lucienne van der Boor (Luus) verzorgen in en om Anloo menritten en menworkshops voor jong en oud. Vanaf het centraal gelegen erf wordt door de natuur van het Drents Nationaal Park gereden worden richting Schipborg , Gasteren  of  Eext. De ritten duren ongeveer 1,5 tot 2 uur

Het is eveneens mogelijk om een van onze bijzondere menwagens in te zetten voor een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld een trouwerij of een jubilaris.

 

Voor de kinderen: Iedere woensdag- en vrijdagmiddag

staat Navajo, ons minipaardje, voor je klaar om samen met jou het mennen te verkennen. In een blok van 8 lessen leer je de basisbeginselen. In dit blok komt van alles aan de orde: Van poetsen, optuigen tot figuren rijden in de bak maar ook tot een heuse rit in het bos. Veiligheid staat uiteraard voorop.
Met een vriendje of vriendinnetje mennen kan ook, meld je dan aan voor duolessen. Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar (of in overleg)

Tarieven: blok van 8 lessen: € 160,= per kind.  Duo les 8 lessen: € 120,= per kind
losse les € 25,= per kind/ losse duo les € 20,= per kind
Een les duurt ca 40 minuten, duo les ca 60 min.

Informeer eens naar ons kinderfeestjearrangement
” Paard en Taart” . Dit is mogelijk in de maanden mei tot oktober

 

Het menpaard als coach

Vergroot je zelfvertrouwen en ontdek je leiderschapscapaciteiten bij deze menworkshop met Suus en Luus.
Mennen is uiteraard een mooie manier om samen met  het paard de omgeving te verkennen. Maar als je zelf de koetsier bent heb je een verantwoordelijke taak. Je hebt letterlijk de touwtjes, leidsels, in handen en stuurt vanaf de bok het paard aan. Paardvriendelijkheid staat hierbij bij Peerdegrut voorop.
Ook moet je als koetsier kunnen afstemmen op de omstandigheden bij bijv. het manoeuvreren in het verkeer. Maar samenwerken met de groom is eveneens belangrijk. Teamwork is onontbeerlijk.

Mennen stimuleert zelfvertrouwen en creëert een prachtig gevoel wanneer het lukt leiding te geven aan de kracht van een paard!

Team work met mennen; bedrijfsuitje

Suus en Luus bieden voor een groep van maximaal 8 personen de mogelijkheid om met een team te komen mennen.
Heel geschikt als kennismaking in een nieuw team of om verrassende inzichten te krijgen in het bestaande team.
Maar  tegelijkertijd voor de gezelligheid; want zelf mennen is sowieso een belevenis!
Informeer naar de mogelijkhedenReserveren

Dagen en tijdstip gaan in overleg (na kantooruren is ook mogelijk).