Bedrijfstraining voor ieder team

De markt beweegt meer dan ooit. Organisaties worden complexer. Dat vraagt om flexibiliteit en een ander soort leiderschap. Iemand zijn houding en motivatie spelen een steeds belangrijkere rol. De  organisatie- en ontwikkelvraag staat bij het samenstellen van het programma altijd centraal.

Hebben je mensen behoefte aan betere samenwerking? Mogen ze groeien op gebied van persoonlijke effectiviteit? Of gaat het om een management team? Deze bedrijfstraining kan daar uitstekend mee helpen.

Waarom met paarden?

Een bedrijfstraining mag mensen best uit hun comfortzone halen op een informele manier. Iets dat meer is dan een hapje en een drankje, maar leuker dan alleen een theorieles. Je gaat samen aan de slag, in een combinatie van doen en denken. Het paard geeft op een pure, nuchtere en leuke manier feedback op het individu en op het team als geheel.

Opzet workshop

Wij garanderen een keer eens wat anders! Een leerervaring die meer is dan alleen kennis overdragen. Door de ligging en de uitstraling van de oud Drentse boerderij bevinden jij en je collega’s je deze dag middenin de natuur. De training is voornamelijk buiten en bestaat uit een gehele dag of een dagdeel.


Tarieven

Een bedrijfstraining wordt op maat gemaakt en bestaat bijvoorbeeld uit een dag of een dagdeel met of zonder lunch. Op basis van de wensen en behoeften bepalen we het tarief voor een bedrijfstraining.


Reserveer een bedrijfstraining