Wat is het

Body and mind training is een ‘psychofysieke’ training. Door middel van lichaamsbeweging vergroten kinderen hun sociale en mentale vaardigheden en daarmee hun weerbaarheid.

Alles wat je kunt zit al in je!

Kinderen leren bij deze training te luisteren naar hun lichaam en daardoor ook naar hun gevoelens. Kinderen doen oefeningen waarbij ze leren om keuzes te maken in alledaagse situaties. Ze leren hoe het voelt om dit te doen vanuit hun eigen kracht, zelfbeheersing en met groeiend zelfvertrouwen.

Voor wie?

Body and mind training is bijzonder geschikt om (hoog) sensitieve kinderen individueel te begeleiden. Omgaan met overprikkeling, faalangst en (zelf)vertrouwen zijn thema’s die in de training aan bod komen. Het werkelijke oefenen, onder meer met een men-sessie of paarden coaching, helpt hen bij het sterker in eigen schoenen te komen staan.

Het paard(je) als coach

Doordat er fysiek wordt geoefend is de training meteen effectief. Navajo, ons mini coach paardje wordt ingezet bij het onderdeel vertrouwen, leidinggeven en sturen.  Vooral door het mennen met Navajo snappen de kinderen niet alleen waar het over gaat; ze ervaren het direct. Hoe leuk is dat?
Wil je daarna verder met mennen?
Dat kan natuurlijk ook, kijk hier voor meer informatie


Tarieven

Coaching traject 5 sessies € 250,= |  1 uur per keer  |  De intake is gratis
 

 


Dagen en tijdstip gaan in overleg (na kantooruren is ook mogelijk).