over ons
Lucienne (l) en Marlies (r)

Lucienne
Lucienne is naast  Paardencoach (volgens Training Thru Trust methode) opgeleid als weerbaarheidstrainer door de ‘’Wereld van Sofie’’.  Ze is gespecialiseerd op het gebied van HSP (Highly Sensitive Persons) inzake vergroten van zelfvertrouwen door inzicht in eigen leiderschap. Daarnaast is zij gediplomeerd als enkel- als dubbelspan koetsier. Ze heeft oog voor detail en is respectvol naar ieder(s) mens(enkind).’’ Samen met Susan Oldenbeuving verzorgen ze menlessen bij Suus & Luus voor jong en oud.

 

Susan
Susan vormt  samen met Lucienne Suus & Luus.  Als coach begeleidt ze niet alleen kinderen voor het aanleren van de beginselen van het mennen maar ook volwassenen die willen leren mennen.
Haar grote liefhebberij is dan ook het mennen met enkel en dubbelspan (gediplomeerd) Naast coach ziet zij toe op de inwendige mens. Door haar horeca achtergrond verzorgt zij de catering voor de gasten het liefst met lekkere en gezonde regionale producten.  Vertrouwen en doorzetten zijn eigenschappen van Susan die ze graag overbrengt zowel naar het paard als naar de mens.

Marlies
In 2016 is Marlies naar Canada gegaan om te werken op de ranch van Doug Mills, een beroemde, Canadese paardentrainer. De trainingsmethode, Training Thru Trust maakt gebruik van energie, leiderschap en bewustwording van je eigen handelen. Deze paardenpsychologie past Marlies niet alleen perfect toe voor het trainen van paarden, maar ook voor het trainen van mensen. Samen met haar partner Germen Stelpstra is ze ook eigenaar van marketyourbrand.nl. Ook voor het maken van websites kun je bij Marlies terecht!