over ons
Lucienne (l) en Marlies (r)

Over Marlies en Lucienne
Door haar ervaring in de ‘softe gezondheidszorg sector’ en de ‘harde’ zakelijke dienstverlening is Lucienne als geen ander in staat om de dynamiek van twee werelden met elkaar te verenigen. Zowel met een (bedrijfs)groep als in individuele sessies.
Daarnaast kan zij je als HSP (High Sensitive Person) paardencoach leren omgaan met facetten van je hooggevoeligheid. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen kunnen daar een beroep op doen.

In 2016 is Marlies naar Canada gegaan om te werken op de ranch van Doug Mills, een beroemde, Canadese paardentrainer. De trainingsmethode, Training Thru Trust maakt gebruik van energie, leiderschap en bewustwording van je eigen handelen. Deze paardenpsychologie past Marlies niet alleen perfect toe voor het trainen van paarden, maar ook voor het trainen van mensen.

Samen een sterk team
Gezamenlijk zijn Marlies en Lucienne gespecialiseerd in bedrijfstrainingen, grondwerklessen en instructeurs voor het rijden op Jimmy Joker. Hun paarden zijn getraind op basis van de Training Thru Trust methode.


Reserveer een les

Reserveer nu jouw plek en vul het contactformulier in.

Boek een les op Jimmy

Werk aan je houding en balans en boek een les op het braafste paard van stal, Jimmy Joker. Neem contact op en reserveer.

Speciaal voor kinderen

Reserveer nu een les op Jimmy Joker voor je kind die wil leren paardrijden óf graag wil oefenen met focussen en concentratie. Neem contact met ons op.