Elin Visser | Team coördinator Cosis,

“Ik vond de dag goed verzorgd! Lekkere koekjes, hapjes en heerlijke lunch op een mooie locatie. Het meest leerzame onderdeel vond ik met het paard werken, zien waar ik zelf sterker in kan worden. Een mooie spiegel om ook bij mijn teamgenoten te zien. Het leukst vond ik het paard laten draven. Contact maken en zien wat jouw energie kan doen. Het was een superleuke dag met professionele, leuke trainers.”

Pim van der Schoor | Team coördinator Cosis,

“Er was lekkere koffie op een fijne mooie locatie. Leerzaam om inzicht te krijgen hoeveel invloed energie heeft die je erin stopt. Dit is mooi te verbinden met werk. Het leukst vond ik het trainen met paarden en dan het deel waarbij ze los zijn. Dit omdat je dan heel duidelijk feedback van het paard krijgt. Deze dag zie ik als mooie bewustwordingsoefeningen welke op de praktijk te plakken zijn.”


Lisette van der Veen | Team coördinator Cosis,

“Gastvrij en fijne sfeer/ energie. Alle oefeningen met de paarden vond ik leerzaam. Voor mijzelf vooral de ervaring wél soms als leider te staan. En combinatie van gevoel en energie overbrengen; dat dat vaak ‘’klopt’’ zoals ik het voel. Het leukste vond ik rennen met het paard; lekker energiek samen één doel: rennen. Ik voelde me helemaal thuis in de combi van sfeer, paarden, de trainsters en manier van dag invullen.” 

Tineke Dijkema | Team coördinator Cosis,

“De verzorging was uitstekend in een huiselijke, ontspannen omgeving. De praktijk was natuurlijk het meest leerzame, en vooral de opbouw, eerst kennismaken met het paard, dan aangelijnd lopen, daarna los. De manier waarop jullie samen de groep begeleiden is erg plezierig en ontspannen. Door de praktische oefeningen met het paard krijg je een mooie reflectie op jezelf en collega’s.”


Karin Arends | Leidinggevende Cosis,

“De catering was zeer goed verzorgd. Het spiegelen en de uitleg daarbij vond ik het meest leerzame onderdeel. Het leukste vond ik het oefenen met de paarden. Levert meteen duidelijke feedback op. Deze dag geeft energie. Het levert meer op dan een theorie dag op een hele prettige manier.”

Jort Oldenhof | Team coördinator Cosis,

“De algehele verzorging was top. Erg leerzaam vond ik de spiegel in eigen gedrag/spanning. En hoe het paard hierop reageert. Het leukste onderdeel vond ik om actief met de paarden bezig te zijn en goede tips van jullie kant. Deze dag zou ik omschrijven als : Samenwerking en ieder heeft zijn eigen energie bewustwording..”


Bedrijstraining paardencoaching Cosis