Paardencoaching review

Daniëlle Brands | Eigenaresse hondenuitlaatservice


Ik had vooraf totaal geen idee wat ik kon verwachten en was erg benieuwd hoe ik op het paard zou reageren, maar vooral ook hoe het paard op mij zou reageren en wat ik van hem zou kunnen leren.
Het was een leuke en vooral ook leerzame ervaring. Soms blijk je toch veel meer in je mars te hebben dan je zelf denkt! Wat ik “geleerd” heb van het paard kan ik goed toepassen in mijn eigen omgeving en vooral ook in mijn werk als hondenuitlater!

Het meest bijzondere moment vond ik wanneer je zelf langzaam achteruit loopt en het de vraag is of het paard naar je toe gaat komen. Wilco kwam inderdaad naar mij toe en dit was voor mij de eye-opener dat ik toch best heel toegankelijk ben! Als afsluiter een hele mooie knuffel met het paard. Wat een dankbaar moment was dat voor mij!

Daarnaast is de locatie helemaal super! Een hartelijk ontvangst door Marlies en Luciënne, die je op je gemak stellen en rustig kennis laten maken met het paard. Alles ziet er netjes uit, maar het allerbelangrijkste vind ik dat de paarden er zo goed uitzien! De liefde voor de dieren kun je overal aan merken!

Dit was mijn eerste ervaring met paardencoaching maar zeker niet de laatste! Ga zo door Marlies en Luciënne en tot een volgende keer!