Teambuilding

Peerdegrut biedt een gedegen teambuilding met behulp van paarden. Waarom paarden? Een paard moet onderdeel zijn van een kudde om te kunnen overleven. Als team streef je hetzelfde doel na, niet perse om te overleven maar wel om in een comfortabele, succesvolle omgeving te werken. Een paard geeft direct inzicht in onderlinge verhoudingen. Een puurdere, leukere en nuchtere manier van feedback bestaat er niet!

Opzet workshop:

De teambuilding vindt plaats op onze locatie in Anloo. Door de ligging en de uitstraling van de oud Drentsche boerderij bevinden jij en je collega’s je deze dag middenin de natuur. De teambuilding is voornamelijk buiten (bij slecht weer wijken we uit naar een nader te bepalen binnen locatie) en bestaat uit een gehele dag of een dagdeel.

Inhoud Teambuilding

Elk team is anders en daarom is een programma opstellen maatwerk. Elke teambuilding begint met een voorgesprek over de wensen van het team.
Feedback krijgen en geven, (non)verbale communicatie, samenwerken, verschillen in proces- en resultaatgericht leiding geven, planning, empoweren en zelfsturing zijn een aantal voorbeelden van mogelijke uitgangspunten die hierbij komen kijken.

Door met inzet van de paarden de bijbehorende oefeningen uit te voeren middels de Canadese wijze wordt op een natuurlijke manier de leidinggevende en samenwerkende kwaliteiten gespiegeld. Teamleden zullen zich en elkaar herkennen en worden tegelijkertijd uitgedaagd om
nieuwe leiderschaps- en samenwerkingservaringen aan te gaan. Een bijzondere ervaring! Hierdoor wordt de onderlinge samenwerking, sociale binding en wederzijds vertrouwen binnen het team zowel gecreëerd dan wel vergroot. De (sportieve) opdrachten worden navenant ingezet
om de opmerkelijke ervaringen tussen mens en paard te ondervinden.

Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat iedere deelnemer met een unieke ervaring weer naar huis gaat en terug kan kijken op een leuke en leerzame tijd.

Neem contact op!

Aangezien ieder team unieke wensen heeft is het programma opstellen maatwerk. Neem daarom gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Bij vragen staan we je graag te woord!


Meer informatie