Teambuilding

Teambuilding is letterlijk het bouwen aan een team, erg belangrijk maar soms ook lastig! Waarom zouden we als mensen deze kunst niet afkijken van een dier waarbij dit onderdeel is van zijn oerinstinct? Een puurdere vorm van feedback bestaat niet!

Workshop Paardencoaching (Peerdefluuster'n)

Klaar voor een onthullende en vooral bijzondere ervaring met een paard? Denk dan aan een workshop Peerdefluuster’n! Zowel mogelijk in groepsverband als individueel.

Paard in Training

Heb je soms het gevoel dat je paard over je heen loopt? Is hij/zij extreem schrikkerig? Of wil je eens wat anders doen dan alleen rijden? Dan is een grondwerksessie een leuke, maar vooral nuttige aanvulling in de training! Neem contact op met Marlies of lees meer over Paard in Training bij Peerdegrut.

Jimmy Joker - Houding & Balans

Paardrijden is eigenlijk een extreme vorm van multitasking. Je moet op je paard en de omgeving letten, ondertussen moet je je handen laag houden, hakken naar beneden, borst vooruit, schouders naar achteren etc. Door op Jimmy te rijden haal je de eerste twee factoren weg en kan je puur focussen op jezelf.